Huurwoningpunten

Huurpuntentelling voor Bertelmanstraat 55, Amsterdam

Oud-Zuid, Zuid

Woning Rapportage

Voor deze woning aan de Bertelmanstraat 55 hebben wij een puntentelling rapportage gemaakt die een indicatie van de huurpijs aangeeft volgens het huidige woningwaarderingsstelsel (WWS) met middenhuur huurprijsregulering.

Deze woning aan de Bertelmanstraat 55 in Amsterdam heeft volgens onze rapportage tussen de 181 en 186 huurpunten [1] per 1 juli 2024 en valt daarmee in het gereguleerde segment en heeft een huurprijs tot € 1.516,23 [2]. Deze woning is een maisonnette met energielabel B en een WOZ-waarde (2023) van € 477.000. De oppervlakte volgens de BAG is 55m2.

Puntentelling 181 tot 186 punten [1]
Segment gereguleerde middenhuursegment
Huurprijs € 1.473,86 tot € 1.516,23 (incl. 35% monument opslag) [2]
per maand excl. servicekosten, indexatie, gas, water en licht
Woningtype maisonnette · tussenvloer
Energielabel B
WOZ-waarde (2023)€ 477.000
Monumentenstatusrijksmonument
ErfpachtGemeente Amsterdam
Oppervlakte woning 55m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de minimale WWS puntentelling voor Bertelmanstraat 55 uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken, aantal verwarmde vertrekken, keuken en sanitair kwaliteit, buitenruimte, WOZ-waarde en energielabel.

vrije sector
0
181pt
Energielabel B +30pt
Oppervlakte vertrekken +49pt
Verwarmde vertrekken +8pt
Keuken +7pt
Badkamer + WC +8pt
Buitenruimte +4pt
WOZ-waarde +75pt

Verhuurders advies

Om met de huidige middenhuurregulering in de vrije sector te vallen zou een mogelijk optie zijn om de woning te verbeteren met een energielabel A+, nieuwe badkamer met douche en keuken met inbouwapparatuur en daarmee de benodigde 18 punten te behalen.

Bekijk als verhuurder de rapportage gegeven het minimale scenario voor deze woning. Op zoek naar WWS-rapportages, huurprijs indicaties en vrije sector renovatie advies voor uw gehele vastgoedportefeuille? Vraag toegang op via jip.ai.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] rapportage opgesteld voor een zelfstandige woonruimte met keuken, wc, badkamer en een buitenruimte. Waardering van de vertrekken is gebasseerd op de BAG gerapporteerde oppervlakte. Bergingen, parkeervoorzieningen, gemeenschappelijke ruimtes, inbouw keukenapparatuur, sanitaire voorzieningen zijn voor het minimale scenario niet gewaardeerd. Lees alles over huurpunten.

[2] maximale gereguleerde huurprijs geldt alleen bij nieuwe huurcontracten. Lees alles over regulering.

Woningen in het pand

Voor de volgende woningen in dit pand is een WWS puntentelling rapportage beschikbaar:

  • Bertelmanstraat 55
  • Bertelmanstraat 57
  • Meer woningen binnen de postcode 1075LV.