Huurwoningpunten

Huurpuntentelling voor Bertelmanstraat 57, Amsterdam

Oud-Zuid, Zuid

Woning Rapportage

Voor deze woning hebben wij een puntentelling rapportage gemaakt die de maximale huurpijs aangeeft volgens het woningwaarderingsstelsel (WWS). De aangegeven huurprijs is bepaald volgens het huidige WWS systeem en volgens de voorgestelde middenhuur huurprijsregulering.

De woning aan de Bertelmanstraat 57 in Amsterdam heeft 231 huurpunten volgens onze rapportage en valt daarmee in de vrije sector en heeft een gemiddelde markt huurprijs van € 1.900 in 2024. Met de introductie van de nieuwe middenhuur regelgeving verwachten wij dat deze woning in het middenhuursegment sector valt. Het is een maisonnette en heeft energielabel B. De laatste WOZ-waarde van 2023 is € 491.000. De oppervlakte van de woning is 65m2.

Puntentelling & huurprijs (2024) 231 punten · marktprijs · € 1.900 ·vrije sector [1]
Puntentelling & huurprijs (middenhuur) 183 punten · € 1.490,78 · middenhuur [1] [2]
Woningtype maisonnette · tussendak
Energielabel B
WOZ-waarde (2023)€ 491.000
Monumenten statusrijksmonument
ErfpachtGemeente Amsterdam
Oppervlakte woning 65m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de WWS puntentelling opbouw uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken incl. verwarming, keuken en sanitair kwaliteit[1], buitenruimte, monumentstatus, energielabel en WOZ-waarde.

2024
vrijesector
0
200+
Oppervlakte vertrekken
Verwarmd
Keuken
Sanitair
Monument
Energielabel B
WOZ-waarde
middenhuur
middenhuur
vrijesector
0
183
Oppervlakte vertrekken
Verwarmd
Keuken
Sanitair
Energielabel B
Buitenruimte
WOZ-waarde

Verhuurders advies

Om met de middenhuurregulering in de vrijesector te vallen zou een optie zijn om de woning te verbeteren met een Energielabel A+ en daarmee de benodigde 9 punten te behalen. Neem contact op om ons advies te downloaden.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. De achterliggende berekeningen baseren zich op verschillende aannames van de woning en zijn te downloaden via onze betaalde Huurwoningpunten Rapportage. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] Berekend voor het scenario van een zelfstandige meergezinswoning met minimale afwerking van keuken en sanitair. Lees alles over huurpunten.

[2] Huurwoningpunten en huurprijzen prognoses in de toekomst zijn afhankelijk van nog vast te stellen prijsindexatie, WOZ en toekomstige wetgeving, waaronder de daadwerklijke uitvoeringsdetails van het nieuwe middenhuursegment.

Woningen in het pand

Voor de volgende woningen in dit pand is een WWS puntentelling rapportage beschikbaar:

  • Bertelmanstraat 55, Amsterdam
  • Bertelmanstraat 57, Amsterdam