Huurwoningpunten

Huurpuntentelling voor Vaartstraat 18-H, Amsterdam

Oud-Zuid, Zuid

Woning Rapportage

Voor deze woning aan de Vaartstraat 18-H hebben wij een puntentelling rapportage gemaakt die een indicatie van de huurpijs aangeeft volgens het huidige woningwaarderingsstelsel (WWS) met middenhuur huurprijsregulering.

Deze woning aan de Vaartstraat 18-H in Amsterdam heeft volgens onze rapportage tussen de 186 en 210 huurpunten [1] per 1 juli 2024 en is mogelijk gereguleerd afhankelijk van de kwaliteit van de woning. De te verwachtte gereguleerd maximale huurprijs is € 1.157,95 tot een markt huurprijs vanaf € 2.620 [2].

Voor deze woning is (nog) geen geregistreerd energielabel bekend [3]. Voor onze rapportage wordt uitgegaan van het bouwjaar 1912 en daardoor gerekend met energielabel F. De oppervlakte volgens de BAG is 103m2.

Puntentelling 186 tot 210 punten [1]
Segment gereguleerde segment of vrije sector (hoogsegment)
Huurprijs € 1.123,13 tot vanaf € 2.620 [2]
per maand excl. servicekosten, indexatie, gas, water en licht
Woningtype n.n.b.
Energielabel Geen energielabel geregistreerd of kunnen ophalen.
WOZ-waarde (2023)€ 833.000
Oppervlakte woning 103m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de minimale WWS puntentelling voor Vaartstraat 18-H uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken, aantal verwarmde vertrekken, keuken en sanitair kwaliteit, buitenruimte, WOZ-waarde en energielabel.

vrije sector
0
186pt
Energielabel F -9pt
Oppervlakte vertrekken +97pt
Verwarmde vertrekken +8pt
Keuken +7pt
Badkamer + WC +8pt
Buitenruimte +12.5pt
WOZ-waarde +62pt

Verhuurders advies

Om met de huidige middenhuurregulering in de vrije sector te vallen zou een mogelijk optie zijn om de woning te verbeteren met een berging en daarmee de benodigde 26 punten te behalen.

Bekijk als verhuurder de rapportage gegeven het minimale scenario voor deze woning. Op zoek naar WWS-rapportages, huurprijs indicaties en vrije sector renovatie advies voor uw gehele vastgoedportefeuille? Vraag toegang op via jip.ai.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] rapportage opgesteld voor een zelfstandige woonruimte met keuken, wc, badkamer en een buitenruimte. Waardering van de vertrekken is gebasseerd op de BAG gerapporteerde oppervlakte. Bergingen, parkeervoorzieningen, gemeenschappelijke ruimtes, inbouw keukenapparatuur, sanitaire voorzieningen zijn voor het minimale scenario niet gewaardeerd. Lees alles over huurpunten.

[2] maximale gereguleerde huurprijs geldt alleen bij nieuwe huurcontracten. Lees alles over regulering.

[3] controleer de actuele energielabel status van deze woning via de rijksoverheid database.

Woningen in het pand

Voor de volgende woningen in dit pand is een WWS puntentelling rapportage beschikbaar:

  • Vaartstraat 18-2
  • Vaartstraat 18-3
  • Vaartstraat 18-H
  • Meer woningen binnen de postcode 1075RN.