Huurwoningpunten

Huurpuntentelling voor Vaartstraat 26-H, Amsterdam

Oud-Zuid, Zuid

Woning Rapportage

Voor deze woning aan de Vaartstraat 26-H hebben wij een puntentelling rapportage gemaakt die een indicatie van de huurpijs aangeeft volgens het huidige woningwaarderingsstelsel (WWS) met middenhuur huurprijsregulering.

Deze woning aan de Vaartstraat 26-H in Amsterdam heeft volgens onze rapportage minimaal 196 huurpunten [1] per 1 juli 2024 en valt daarmee in de vrije sector en heeft een gemiddelde markt huurprijs van € 2.190. Deze woning is een flatwoning met energielabel C en een WOZ-waarde (2023) van € 853.000. De oppervlakte volgens de BAG is 86m2.

Puntentelling 196 tot 220 punten [1]
Segment vrije sector (hoogsegment)
Huurprijs marktprijs vanaf € 2.190
per maand excl. servicekosten, indexatie, gas, water en licht
Woningtype flatwoning · tussenvloer
Energielabel C
WOZ-waarde (2023)€ 853.000
Oppervlakte woning 86m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de minimale WWS puntentelling voor Vaartstraat 26-H uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken, aantal verwarmde vertrekken, keuken en sanitair kwaliteit, buitenruimte, WOZ-waarde en energielabel.

vrije sector
0
196pt
Energielabel C +15pt
Oppervlakte vertrekken +80pt
Verwarmde vertrekken +8pt
Keuken +7pt
Badkamer + WC +8pt
Buitenruimte +12.5pt
WOZ-waarde +65pt

Verhuurders advies

Om met de huidige middenhuurregulering in de vrije sector te vallen zou een mogelijk optie zijn om de woning te verbeteren met een geen aanpassing en daarmee de benodigde 31 punten te behalen.

Bekijk als verhuurder de rapportage gegeven het minimale scenario voor deze woning. Op zoek naar WWS-rapportages, huurprijs indicaties en vrije sector renovatie advies voor uw gehele vastgoedportefeuille? Vraag toegang op via jip.ai.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] rapportage opgesteld voor een zelfstandige woonruimte met keuken, wc, badkamer en een buitenruimte. Waardering van de vertrekken is gebasseerd op de BAG gerapporteerde oppervlakte. Bergingen, parkeervoorzieningen, gemeenschappelijke ruimtes, inbouw keukenapparatuur, sanitaire voorzieningen zijn voor het minimale scenario niet gewaardeerd. Lees alles over huurpunten.

[2] maximale gereguleerde huurprijs geldt alleen bij nieuwe huurcontracten. Lees alles over regulering.

Woningen in het pand

Voor de volgende woningen in dit pand is een WWS puntentelling rapportage beschikbaar:

  • Vaartstraat 26-2
  • Vaartstraat 26-3
  • Vaartstraat 26-H
  • Meer woningen binnen de postcode 1075RP.