Huurwoningpunten

Huurpuntentelling voor Uiterwaardenstraat 518, Amsterdam

De Pijp, Rivierenbuurt, Zuid

Woning Rapportage

Voor deze woning hebben wij een puntentelling rapportage gemaakt die de maximale huurpijs aangeeft volgens het woningwaarderingsstelsel (WWS). De aangegeven huurprijs is bepaald volgens het huidige WWS systeem en volgens de voorgestelde middenhuur huurprijsregulering.

De woning aan de Uiterwaardenstraat 518 in Amsterdam heeft 198 huurpunten volgens onze rapportage en valt daarmee in de vrije sector en heeft een gemiddelde markt huurprijs van € 2.110 in 2024. Met de introductie van de nieuwe middenhuur regelgeving verwachten wij dat deze woning in de vrije sector blijft. Het is een appartement en heeft energielabel C. De laatste WOZ-waarde van 2023 is € 689.000. De oppervlakte van de woning is 100m2.

Puntentelling & huurprijs (2024) 198 punten · marktprijs · € 2.120 ·vrije sector [1]
Puntentelling & huurprijs (middenhuur) 204 punten · marktprijs · vrije sector [1] [2]
Woningtype appartement · tussendak
Energielabel C
WOZ-waarde (2023)€ 689.000
ErfpachtGemeente Amsterdam
Woningbouw Corporatiede Alliantie
Oppervlakte woning 100m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de WWS puntentelling opbouw uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken incl. verwarming, keuken en sanitair kwaliteit[1], buitenruimte, monumentstatus, energielabel en WOZ-waarde.

2024
vrijesector
0
198
Oppervlakte vertrekken
Verwarmd
Keuken
Sanitair
Energielabel C
WOZ-waarde
middenhuur
middenhuur
vrijesector
0
200+
Oppervlakte vertrekken
Verwarmd
Keuken
Sanitair
Energielabel C
Buitenruimte
WOZ-waarde

Verhuurders advies

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. De achterliggende berekeningen baseren zich op verschillende aannames van de woning en zijn te downloaden via onze betaalde Huurwoningpunten Rapportage. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] Berekend voor het scenario van een zelfstandige meergezinswoning met minimale afwerking van keuken en sanitair. Lees alles over huurpunten.

[2] Huurwoningpunten en huurprijzen prognoses in de toekomst zijn afhankelijk van nog vast te stellen prijsindexatie, WOZ en toekomstige wetgeving, waaronder de daadwerklijke uitvoeringsdetails van het nieuwe middenhuursegment.

Woningen in het pand

Voor de volgende woningen in dit pand is een WWS puntentelling rapportage beschikbaar:

  • Uiterwaardenstraat 514, Amsterdam
  • Uiterwaardenstraat 516, Amsterdam
  • Uiterwaardenstraat 518, Amsterdam