Huurwoningpunten

Huurpuntentelling voor Sluisstraat 29-1, Amsterdam

Oud-Zuid, Zuid

Woning Rapportage

Voor deze woning hebben wij een puntentelling rapportage gemaakt die de maximale huurpijs aangeeft volgens het woningwaarderingsstelsel (WWS). De aangegeven huurprijs is bepaald volgens het huidige WWS systeem en volgens de voorgestelde middenhuur huurprijsregulering.

Puntentelling & huurprijs (2024) 132 punten · € 784,07 · sociale sector [1]
Puntentelling & huurprijs (middenhuur) 127 punten · € 752,68 · sociale sector [1] [2]
Woningtype n.n.b.
Energielabel Geen energielabel geregistreerd
WOZ-waarde (2023)€ 375.000
Oppervlakte woning 47m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de WWS puntentelling opbouw uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken incl. verwarming, keuken en sanitair kwaliteit[1], buitenruimte, monumentstatus, energielabel en WOZ-waarde.

2024
vrijesector
0
132
Oppervlakte vertrekken
Verwarmd
Keuken
Sanitair
Energielabel F
WOZ-waarde
middenhuur
middenhuur
vrijesector
0
127
Energielabel F
Oppervlakte vertrekken
Verwarmd
Keuken
Sanitair
Buitenruimte
WOZ-waarde

Verhuurders advies

Om met de middenhuurregulering in de vrijesector te vallen zou een optie zijn om de woning te verbeteren met een Energielabel A++, nieuwe badkamer met bad & douche en keuken en daarmee de benodigde 61 punten te behalen. Neem contact op om ons advies te downloaden.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. De achterliggende berekeningen baseren zich op verschillende aannames van de woning en zijn te downloaden via onze betaalde Huurwoningpunten Rapportage. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] Berekend voor het scenario van een zelfstandige meergezinswoning met minimale afwerking van keuken en sanitair. Lees alles over huurpunten.

[2] Huurwoningpunten en huurprijzen prognoses in de toekomst zijn afhankelijk van nog vast te stellen prijsindexatie, WOZ en toekomstige wetgeving, waaronder de daadwerklijke uitvoeringsdetails van het nieuwe middenhuursegment.

Woningen in het pand

Voor de volgende woningen in dit pand is een WWS puntentelling rapportage beschikbaar:

  • Sluisstraat 29-1, Amsterdam
  • Sluisstraat 29-2, Amsterdam
  • Sluisstraat 29-3, Amsterdam
  • Sluisstraat 29-H, Amsterdam