Huurwoningpunten

Huurpuntentelling voor Granidastraat 30-1, Amsterdam

Bos en Lommer, West

Woning Rapportage

Voor deze woning aan de Granidastraat 30-1 hebben wij een puntentelling rapportage gemaakt die een indicatie van de huurpijs aangeeft volgens het huidige woningwaarderingsstelsel (WWS) met middenhuur huurprijsregulering.

Deze woning aan de Granidastraat 30-1 in Amsterdam heeft volgens onze rapportage minimaal 229 huurpunten [1] per 1 juli 2024 en valt daarmee in de vrije sector en heeft een gemiddelde markt huurprijs van € 2.050. Deze woning is een maisonnette met energielabel A en een WOZ-waarde (2023) van € 574.000. De oppervlakte volgens de BAG is 107m2.

Puntentelling 229 tot 245 punten [1]
Segment vrije sector (hoogsegment)
Huurprijs marktprijs vanaf € 2.050
per maand excl. servicekosten, indexatie, gas, water en licht
Woningtype maisonnette · tussenmidden
Energielabel A
WOZ-waarde (2023)€ 574.000
ErfpachtGemeente Amsterdam
Woningbouw CorporatieStadgenoot
Oppervlakte woning 107m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de minimale WWS puntentelling voor Granidastraat 30-1 uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken, aantal verwarmde vertrekken, keuken en sanitair kwaliteit, buitenruimte, WOZ-waarde en energielabel.

vrije sector
0
200+pt
Energielabel A +37pt
Oppervlakte vertrekken +101pt
Verwarmde vertrekken +8pt
Keuken +7pt
Badkamer + WC +8pt
Buitenruimte +4pt
WOZ-waarde +64pt

Bekijk als verhuurder de rapportage gegeven het minimale scenario voor deze woning. Op zoek naar WWS-rapportages, huurprijs indicaties en vrije sector renovatie advies voor uw gehele vastgoedportefeuille? Vraag toegang op via jip.ai.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] rapportage opgesteld voor een zelfstandige woonruimte met keuken, wc, badkamer en een buitenruimte. Waardering van de vertrekken is gebasseerd op de BAG gerapporteerde oppervlakte. Bergingen, parkeervoorzieningen, gemeenschappelijke ruimtes, inbouw keukenapparatuur, sanitaire voorzieningen zijn voor het minimale scenario niet gewaardeerd. Lees alles over huurpunten.

[2] maximale gereguleerde huurprijs geldt alleen bij nieuwe huurcontracten. Lees alles over regulering.

Woningen in het pand

Voor de volgende woningen in dit pand is een WWS puntentelling rapportage beschikbaar:

  • Granidastraat 30-1
  • Granidastraat 30-2
  • Meer woningen binnen de postcode 1055HL.