Huurwoningpunten

Huurpuntentelling voor Amsteldijk 151-2, Amsterdam

De Pijp, Rivierenbuurt, Zuid

Woning Rapportage

Voor deze woning hebben wij een puntentelling rapportage gemaakt die de maximale huurpijs aangeeft volgens het woningwaarderingsstelsel (WWS). De aangegeven huurprijs is bepaald volgens het huidige WWS systeem en volgens de voorgestelde middenhuur huurprijsregulering.

De woning aan de Amsteldijk 151-2 in Amsterdam heeft 309 huurpunten volgens onze rapportage en valt daarmee in de vrije sector en heeft een gemiddelde markt huurprijs van € 3.242 in 2024. Met de introductie van de nieuwe middenhuur regelgeving verwachten wij met zekerheid dat deze woning in de vrije sector blijft. Het is een portiekwoning en heeft energielabel B. De laatste WOZ-waarde van 2022 is € 1.131.000. De oppervlakte van de woning is 161m2.

Puntentelling & huurprijs (2024) 309 punten · marktprijs · € 3.240 ·vrije sector [1]
Puntentelling & huurprijs (middenhuur) 315 punten · marktprijs · vrije sector [1] [2]
Woningtype portiekwoning · tussendak
Energielabel B
WOZ-waarde (2022)€ 1.131.000
ErfpachtGemeente Amsterdam
Oppervlakte woning 161m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de WWS puntentelling opbouw uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken incl. verwarming, keuken en sanitair kwaliteit[1], buitenruimte, monumentstatus, energielabel en WOZ-waarde.

2024
vrijesector
0
200+
Oppervlakte vertrekken
Verwarmd
Keuken
Sanitair
Energielabel B
WOZ-waarde
middenhuur
middenhuur
vrijesector
0
200+
Oppervlakte vertrekken
Verwarmd
Keuken
Sanitair
Energielabel B
Buitenruimte
WOZ-waarde

Verhuurders advies

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. De achterliggende berekeningen baseren zich op verschillende aannames van de woning en zijn te downloaden via onze betaalde Huurwoningpunten Rapportage. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] Berekend voor het scenario van een zelfstandige meergezinswoning met minimale afwerking van keuken en sanitair. Lees alles over huurpunten.

[2] Huurwoningpunten en huurprijzen prognoses in de toekomst zijn afhankelijk van nog vast te stellen prijsindexatie, WOZ en toekomstige wetgeving, waaronder de daadwerklijke uitvoeringsdetails van het nieuwe middenhuursegment.

Woningen in het pand

Voor de volgende woningen in dit pand is een WWS puntentelling rapportage beschikbaar:

  • Amsteldijk 151-2, Amsterdam
  • Amsteldijk 151-H, Amsterdam