Huurwoningpunten

Huurpuntentelling voor Veerstraat 51-2, Amsterdam

Oud-Zuid, Zuid

Woning Rapportage

Voor deze woning hebben wij een rapportage gemaakt die de maximale huurpijs aangeeft volgens het woningwaarderingsstelsel (WWS). De huurpijs is aangegeven volgens het huidige WWS systeem en volgens de voorgestelde middenhuur huurprijsregulering.

De woning aan de Veerstraat 51-2 in Amsterdam heeft 159 huurpunten volgens onze rapportage en valt daarmee in de vrije sector en heeft een gemiddelde markt huurprijs van € 1.436 in 2024. Met de introductie van de nieuwe middenhuur regelgeving verwachten wij dat deze woning in het middenhuursegment sector valt. Het is een portiekwoning en heeft energielabel B. De laatste WOZ-waarde van 2023 is € 517.000. De oppervlakte van de woning is 61m2.

Puntentelling & huurprijs (2024) 159 punten · marktprijs · € 1.440 ·vrije sector [1]
Puntentelling & huurprijs (middenhuur) 184 punten · € 1.110,54 · middenhuur [1] [2]
Woningtype portiekwoning · tussenmidden
Energielabel B
WOZ-waarde (2023)€ 517.000
Oppervlakte woning 61m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de WWS huurwoningpunten opbouw uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken incl. verwarming, keuken en sanitair kwaliteit[1], buitenruimte, rijksmonumentstatus, energielabel en WOZ-waarde.

2024
vrijesector
0
159
Oppervlakte vertrekken
Keuken en sanitair
Energielabel B
WOZ-waarde
middenhuur
middenhuur
vrijesector
0
184
Oppervlakte vertrekken
Keuken en sanitair
Energielabel B
WOZ-waarde

Verhuurders advies

Wilt u voorkomen dat uw woning van de vrije sector naar de middenhuur terugvalt met de middenhuur? Laat u adviseren over welke stappen u kunt ondernemen.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. De achterliggende berekeningen baseren zich op verschillende aannames van de woning en zijn te downloaden via onze betaalde Huurwoningpunten Rapportage. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] Berekend voor het scenario van een zelfstandige meergezinswoning met minimale afwerking van keuken en sanitair. Lees alles over huurpunten.

[2] Huurwoningpunten en huurprijzen prognoses in de toekomst zijn afhankelijk van nog vast te stellen prijsindexatie, WOZ en toekomstige wetgeving, waaronder de daadwerklijke uitvoeringsdetails van het nieuwe middenhuursegment.

Woningen in gebouw

  • Veerstraat 51-1A
  • Veerstraat 51-1V
  • Veerstraat 51-2
  • Veerstraat 51-3A
  • Veerstraat 51-3V
  • Veerstraat 51-4
  • Veerstraat 53