Huurwoningpunten

Huurwoningpunten Rapportage Bernard Kochstraat 8, Amsterdam

Oud-Zuid, Zuid

Woning Rapportage

De woning aan de Bernard Kochstraat 8 in Amsterdam heeft 244 huurpunten volgens onze rapportage en valt daarmee in de vrije sector en heeft een gemiddelde markt huurprijs van € 1.895 in 2023. Met de introductie van de nieuwe regelgeving verwachten wij dat deze woning in de vrije sector blijft. Het is een maisonnette en heeft energielabel B. De laatste WOZ-waarde van 2022 is € 517.000 . De oppervlakte van de woning is 68m2.

Puntentelling woning (2023) 244 [1]
Maximale huurprijs (2023) Marktprijs · € 1.895 ·vrije sector
Maximale huurprijs (2024) Marktprijs · vrije sector [2]
Woningtype maisonnette · hoekdak
Energielabel B
WOZ-waarde (2022)€ 517.000
Monumenten statusRijksmonument
ErfpachtGemeente Amsterdam
Oppervlakte woning 68m2

Huurwoningpunten opbouw (2023)

WOZ-waarde
Energielabel
Oppervlakte vertrekken
Keuken en sanitair
Rijksmonument

Verhuurders

Uw woning valt vrijwel zeker in de vrije sector. Download het Huurwoningpunten Rapportage waarmee u kunt aantonen dat deze woning in de vrijesector verhuurd kan worden.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. De achterliggende berekeningen baseren zich op verschillende aannames van de woning en zijn te downloaden via onze betaalde Huurwoningpunten Rapportage. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] Berekend voor het scenario van een zelfstandige woonruimte met minimale afwerking van keuken en sanitair. Lees alles over huurpunten.

[2] Huurwoningpunten en huurprijzen prognoses in de toekomst zijn afhankelijk van nog vast te stellen prijsindexatie, WOZ en toekomstige wetgeving, waaronder de daadwerklijke uitvoeringsdetails van het nieuwe middenhuursegment.

Woningen in gebouw

  • Bernard Kochstraat 2
  • Bernard Kochstraat 4
  • Bernard Kochstraat 6
  • Bernard Kochstraat 8