Huurwoningpunten

Huurwoningpunten Rapportage Pieter Langendijkstraat 47, Amsterdam

Oud-West, De Baarsjes, West

Woning Rapportage

Puntentelling & huurprijs (2023) n.n.b.
Puntentelling & huurprijs (2024) n.n.b.
Woningtype n.n.b.
Energielabel Geen energielabel geregistreerd
WOZ-waardeWoning heeft geen WOZ
ErfpachtGemeente Amsterdam
Oppervlakte woning 65m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de WWS huurwoningpunten opbouw uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken incl. verwarming, keuken en sanitair kwaliteit[1], buitenruimte, rijksmonumentstatus, energielabel en WOZ-waarde.

2023
vrijesector
0
2024
vrijesector
0

Verhuurders advies

Om uw woning te mogen verhuren en het huurwoningpunten aantal te bepalen moet u een energielabel aanvragen. Start aanvraag.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. De achterliggende berekeningen baseren zich op verschillende aannames van de woning en zijn te downloaden via onze betaalde Huurwoningpunten Rapportage. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] Berekend voor het scenario van een zelfstandige meergezinswoning met minimale afwerking van keuken en sanitair. Lees alles over huurpunten.

[2] Huurwoningpunten en huurprijzen prognoses in de toekomst zijn afhankelijk van nog vast te stellen prijsindexatie, WOZ en toekomstige wetgeving, waaronder de daadwerklijke uitvoeringsdetails van het nieuwe middenhuursegment.

Woningen in gebouw

  • Eerste Helmersstraat 301-1
  • Eerste Helmersstraat 301-2
  • Eerste Helmersstraat 301-3
  • Pieter Langendijkstraat 47