Huurwoningpunten

Gratis huurpuntentelling voor Stettineiland 44, Amsterdam

Westerpark, West

Woning Rapportage

De woning aan de Stettineiland 44 in Amsterdam heeft 387 huurpunten volgens onze rapportage en valt daarmee in de vrije sector en heeft een gemiddelde markt huurprijs van € 4.100 in 2023. Met de introductie van de nieuwe regelgeving verwachten wij met zekerheid dat deze woning in de vrije sector blijft. Het is een twee-onder-een-kap / rijwoning hoek en heeft energielabel A. De laatste WOZ-waarde van 2022 is € 1.303.000 . De oppervlakte van de woning is 214m2.

Puntentelling & huurprijs (2023) 387 punten · marktprijs · € 4.100 ·vrije sector [1]
Puntentelling & huurprijs (2024) 391 punten · marktprijs · vrije sector [1] [2]
Woningtype twee-onder-een-kap / rijwoning hoek · rijwoning
Energielabel A
WOZ-waarde (2022)€ 1.303.000
Oppervlakte woning 214m2

Puntentelling uitgesplitst

Hieronder de WWS huurwoningpunten opbouw uitgesplitst per categorie: gebruiksoppervlakte vertrekken incl. verwarming, keuken en sanitair kwaliteit[1], buitenruimte, rijksmonumentstatus, energielabel en WOZ-waarde.

2023
vrijesector
0
387
Oppervlakte vertrekken
Keuken en sanitair
Energielabel A
WOZ-waarde
2024
vrijesector
0
391
Oppervlakte vertrekken
Keuken en sanitair
Energielabel A
WOZ-waarde

Verhuurders advies

Uw woning valt vrijwel zeker in de vrije sector. Download het Huurwoningpunten Rapportage waarmee u kunt aantonen dat deze woning in de vrijesector verhuurd kan worden.

Toelichting

Bovenstaande waardes zijn indicatief en gebasseerd op openbare informatie en data van gelijkwaardige woningen. De achterliggende berekeningen baseren zich op verschillende aannames van de woning en zijn te downloaden via onze betaalde Huurwoningpunten Rapportage. Lees onze algemene voorwaarden.

[1] Berekend voor het scenario van een zelfstandige meergezinswoning met minimale afwerking van keuken en sanitair. Lees alles over huurpunten.

[2] Huurwoningpunten en huurprijzen prognoses in de toekomst zijn afhankelijk van nog vast te stellen prijsindexatie, WOZ en toekomstige wetgeving, waaronder de daadwerklijke uitvoeringsdetails van het nieuwe middenhuursegment.